13:18 / E Premte, 05 Janar 2018 / indeksADMonline

“Vitravel”, kompania kosovare që kryen shërbime përmes kriptovalutës

Për herë të parë në vendin tonë tani qytetarët pagesat e udhëtimeve mund t’i kryejnë përmes kriptovalutës.

Është kompania Vitravel ajo që kryen këto shërbime dhe e cila sjell risi në tregun e vendin tonë.

Kjo kompani e cila shquhet për komoditet dhe korrektësi, tani e tutje e kryen edhe këtë shërbim për klientët dhe qytetarët e Kosovës.

Ku çdo shërbim që kryhet brenda kësaj kompanie mund të kryhet përmes kriptovalutës. Duke filluar nga turet e ndryshme nëpër qytete të cilat edhe kompania Vitravel ka oferta të ndryshme, aranzhmanet e skijimit dhe të verës, biletat e aeroplanit, rezervimet e hoteleve në çdo pjesë të globit, transfere të ndryshme, por edhe shërbime concierge në të gjitha metropolet e botës e shumë të tjera./Indeksonline

Numrat kontaktues +381 38 223 224 dhe +386 49 539 700