19:03 / E Martë, 21 Nëntor 2023 / MSH

Vizito qytetin e bukur gjerman me vetëm 69 euro!

Nga muaji dhjetor apo siç njihet muaji i festave,  kompania më e madhe shqiptare Prishtina Ticket ka vendosur që të zgjeroj linjën e fluturimeve.

Duke filluar nga 17 dhjetor 2023, të gjithë të interesuarit do të mund të udhëtojnë nga Memmingen drejt Prishtinës dhe anasjelltas.

Fluturimet do të realizohen tre herë në javë, të mërkurën, të premten dhe të dielën.

Oferta speciale: Udhëto nga Prishtina në Memmingen për vetëm 69 euro – e diel, 17 dhjetor 2023

Pse ta vizitoni Memmingenin?

Memmingen është një qytet i bukur i Gjermanisë me arkitekturë të lashtë që ja vlenë të vizitohet. Qyteti ofron atmosferë të qetë dhe të bukur.

Qyteti ka restorante dhe kafene të mira. Mund të shijoni ushqim tradicional gjerman.

Memmingen është bazë e mirë për të eksploruar zonën e Bavarisë dhe Alpeve të Allgäu. Ekspozita e Muzeut të Qytetit tregon historinë dhe trashëgiminë e qytetit.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina

Ticket – REZERVO BILETËN.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në

20 kg – PA KOSTO SHTESË.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Ju lutem na telefononi

çdo ditë duke filluar nga ora 8:00 deri 23:00. Kurseni kohë dhe para duke rezervuar online.

Mënyra e pagesës së biletës tuaj përfundohet lehtësisht nëpërmjet: Mastercard, Visa, Klarna

Sofortüberweisung, Apple Pay, Google Pay, Twint, PostFinance ose E Finance.

Ne ofrojmë shërbime profesionale dhe korrektësi maksimale.

Rezervo online ose na telefononi në numrat në vijim:

Gjermani +49 7621 9165 313

Zvicër +41 61 510 06 86

Kosovë +383 49 200 286

Suedi +46 470 580 944

Slloveni +386 47 774 141

Të gjitha destinacionet:

Basel/Mulhouse  – Prishtinë – Basel/Mulhouse;

Berlin Brandenburg  – Prishtinë – Berlin Brandenburg;

Düsseldorf  – Prishtinë – Düsseldorf;

Stuttgart  – Prishtinë – Stuttgart;

Münster Osnabrück  – Prishtinë – Münster Osnabrück;

München  – Prishtinë – München;

Nürnberg  – Prishtinë – Nürnberg;

Ljubljana  – Prishtinë – Ljubljana;

Memmingen – Prishtinë – Memmingen.

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.