10:50 / E Enjte, 03 Tetor 2019

Vjeshta në Petrol Company fillon me shumë zbritje

Vjeshta në Petrol Company fillon me shumë befasi dhe zbritje pa fund.

Të gjithë e dimë që Petrol Company njihet për kualitet dhe shërbim më të mirë në treg dhe se duke u furnizuar me derivatet e saj vetura juaj do të bëjë më shumë kilometra dhe do të kursehet nga defektet e mundëshme.

Si gjithmonë Petrol Company ka ditur të sjellë shumë oferta, shumë risi  dhe është pionere në të gjitha risit dhe inovacionet. Andaj kësaj radhe ka befasuar klientët e saj me Bonus Kartelë me oferta marramendëse.

Vlenë të kujtohet që Petrol Company për çdo litër të shitur, ndanë 1 CENT për ndërtimin e 8-të shtëpive për familjet në nevojë.

Detajet e ofertave mund ti gjeni me poshtë (foto)