14:35 / E Martë, 08 Tetor 2019

“Vrasjet janë si patatet, nuk mund të ndalesh vetëm me një”, nëna e cila vrau dy djemtë e saj

Një grua e cila ka vrarë dy fëmijët e saj, vetëm disa muaj para se ti vriste ata, bënte postime të çuditshme në rrjetin social facebook, të cilat lidheshin me vrasje.

Gruaja vrasëse e cila është akuzuar në muajin Shtator, postoj një thënje në facebook ku thuhej:

“Vrasjet janë si patatet, nuk mund të ndalesh vetëm me një”, percjell Indeksonline.

Këtë postim e ka bërë në muajin Korrik të viti të kaluar, ku 10 muaj më pas vrau të dy djemtë e saj, njëri 13 vjec dhe tjetri 14./Indeksonline/