09:09 / E Martë, 19 Janar 2021 / A. S

Vuçiq: Unë ndoshta do të vaksinohem këtë fundjavë, me vaksinën kineze

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq tha sot se ai me siguri do të vaksinohet për fundjavë, me vaksinën kineze.

Ai tha në takimin e imunizimit se ishte i sëmurë, kështu që do të duhet të presë edhe pak për të bërë vaksinën. 

“Unë isha disi i sëmurë, kështu që Loncar më ndaloi deri në fundjavë, kështu që unë ndoshta do të marr vaksinën kineze për fundjavën,” tha Vuçiq.

Vuçiq këto deklarata i bëri gjatë një takim të përbashkët me Kryeministren, Ana Brnabiq, të cilët janë duke kryesuar seancën e udhëheqjes së shtetit dhe Ekipit Operacional për Vaksinimin.