12:17 / E Mërkurë, 29 Janar 2020

Vushtrria miqësore me kafshët, ofron ushqim për qentë në rrugë

Qyteti i Vushtrrisë është treguar mjaft bujar dhe solidarizues me kafshët, saktësisht qentë dhe zogjët, shkruan IndeksOnline.

Aty janë krijuar disa pika ku mund të ushqehen gjatë ditës ata.

Kjo ul rrezikshmëritë e sulmeve nga qentë që shpeshherë ashpërohen për shkak të urisë.

Projekti i pikave për ushqim është finansuar nga OJQ nërkombëtare Straycoco./IndeksOnline/