14:19 / E Mërkurë, 18 Tetor 2017 / indeksADMonline

WhatsApp me vjen me një ndryshim që të gjithë do ta dëshirojmë

WhatsApp është duke punuar mbi telefonatat në grup, dhe ky funksion i ri duhet të fillojë në 2018.

Është pikërisht llogaria në Twitter e WABetainfo që konfirmon edhe këtë të re të fundit që na vjen nga çati, pra eleminimi i mesazheve të dërguara në grup.

Përveç këtyre dy risive, çati popullor në pronësi të Facebook, po përgatit edhe opsionin WhatsApp Business dedikuar tërësisht bizneseve.