09:28 / E Mërkurë, 02 Maj 2018 / indeksADMonline

WhatsApp sjell stickers dhe video thirrje në grup

Kompania publikoi WhatsApp For Business në Android në fillim të këtij viti, i cili aktualisht mbetet falas. Por aplikacioni mund të fillojë të ngarkojë markat e mëdha për përfitime shtesë që do t’i ndihmonin të arrijnë më shumë konsumatorë dhe të fitojnë para.

Kompania e tij mëmë, Facebook, njoftoi sot gjatë konferencës vjetore të zhvilluesit F8 se WhatsApp po sjell disa ndryshime të reja duke përfshirë stickers dhe karakteristikat e aplikacioneve të fokusuara në biznes. Platforma e mesazheve gjithashtu do të shtojë video thirrje në grup në muajt e ardhshëm, njoftoi drejtori i WhatsApp Mubarik Imam.

Imam ende nuk kishte shumë detaje për të dhënë për mënyrën se si do të funksionojnë  thirrjet e videove në grup  , por nga videoja shembull, mund të shohim se thirrjet do të lejojnë katër vetë të marrin pjesë njëkohësisht në video. Ajo zbuloi se WhatsApp tani ka mbi 450 milionë përdorues të përditshëm dhe mbi 2 miliardë minuta thirrje video dhe audio bëhen përmes WhatsApp çdo ditë.

WhatsApp po sjell stickers, duke ndjekur hapat e aplikacioneve të tjera të mesazheve si Facebook Messenger, Line dhe WeChat. Gjithashtu do të lejojë që palët e treta të zhvillojnë koleksionet e tyre të stickers.

Dhe së fundi, WhatsApp po nxit përfshirjen e saj në biznes. Kompania publikoi WhatsApp For Business në Android në fillim të këtij viti, i cili aktualisht mbetet falas. Por aplikacioni mund të fillojë të ngarkojë markat e mëdha për përfitime shtesë që do t’i ndihmonin të arrijnë më shumë konsumatorë dhe të fitojnë para.