18:34 / E Martë, 21 Gusht 2018 / k.v

Xhabir Hamiti: Vazhdoj të mendoj se Meka e shqiptarëve është Brukseli

Teologu Xhabir Hamiti ka thënë që qëllimi kryesor i festës së Kurban Bajramit është se i afron njerëzit dhe rrit solidaritetin.

“Ajo që është qenësore gjatë kësaj është zbutja e zemrës dhe afërsia me njerëzit më shumë se kurdoherë”.

“Ndërsa therja e Kurbanit nuk është me patjetër të bëhet, zakonisht praktikohet nga ata njerëz që kanë të mira materiale dhe iu ndihmojnë edhe të tjerëve”, ka thënë Hamiti në Klan Kosova.

Hamiti ka thënë që orientimi jonë politik është drejt Brukselit dhe kjo gjë nuk ka nevojë që të shpjegohet më shumë.

Ai ka ripërsëritur deklaratën e tij ku kishte thënë që “Meka e shqiptarëve është Brukseli”.