10:50 / E Martë, 23 Shkurt 2021 / M. M

Xhafer Tahiri bëhet përsëri baba, në jetë vjen Maltini!

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, është bërë baba për herë të katërt.

Tahiri është bërë baba i një djali, shkruan IndeksOnline.

“Maltin Xhafer Tahiri, sot erdhi në mesin tonë! Igi dhe bebi janë mirë falë Zotit, e Melosa, Jara e Dua janë fort të lumtura për vëllanë”, ka shkruar midis tjerash Tahiri. /IndeksOnline/