18:54 / E Enjte, 20 Shkurt 2020

Xhamajka njeh Pavarësinë e Kosovës

Shteti i Xhamajkës, ka njohur Pavarësinë e Kosovës.

Këtë e ka bërë të ditur presidenti i vendit Hashim Thaçi, përmes një shkrimi në Twitter.

Thaçi ka thënë se ambasadorja e Kosovës në New York, ia ka kumtuar lajmin.

“Xhamajka e ka njohur Pavarësinë e Kosovës, si shtet sovran dhe i pavarur. Ky është rezultat i një pune të vështirë të lobimit disavjeçar”, ka shkruar Thaçi.

Mos i humb