18:42 / E Enjte, 20 Shkurt 2020

Xhavit Rexhaj emërohet zëvendësministër në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot Xhavit Rexhaj, zëvendësministër në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit.

Duke i uruar suksese në detyrë e re, kryeministri Kurti vlerësoi se përvoja profesionale e z. Rexhaj në fushën e arsimit dhe shkencës, do të jetë ndihmës në avancimin e sektorit të arsimit.

Mos i humb