23:52 / E Hënë, 04 Dhjetor 2023 / Gj. Sh

Xhelozia e Ilirianës karshi raportit të Adrit me Shqipen

Gjatë spektaklit ‘Prime’ të Big Brother VIP Kosova, është transmetuar një video material me protagonistë, Adri, Iliriana dhe Shqipja.

Më saktësisht në sekuencat e këtij video materiali shfaqet xhelozia e Ilirianës karshi raportit të afërt të burrit të saj, Adrit dhe Shqipes.

Njoftohuni edhe ju me këto skena, përmes videos në linkun e mëposhtëm.