14:56 / E Mërkurë, 19 Qershor 2019

Xhensila Myrtzaj imazhi i ri i Prince Caffe Turke

Kompania më e madhe në prodhimin e produkteve vendore, Devolli Corporation, po vjen me një risi të madhe.

Produkti më i shitur, Prince Kafe Turke, sot lanson reklamën e parë me imazh Xhensila Myrtezaj.

Këngëtarja e njohur shqipëtare ka lidhur kontratë me brendin e njohur Devolli Corporation, ku pergjatë kësaj periudhe do të vijnë me shumë kampanja të dedikuara kafës turke.

Për një kohë shumë të shkurtër ajo rrëmbeu zemrat e publikut me këngën dhe stilin magjepsës, duke mos përmendur edhe çmime të cilat i ka fituar në festivale të muzikës.

Suksesi, muzika dhe imazhi i pastër i saj ka ndihmuar që Xhensila të bëhet pjesë e Prince Caffe Turke.