13:46 / E Martë, 07 Shkurt 2023 / AR

Xhuli: Për 17 shkurt babait tim çdo herë i dërgoj lule dhe i shkruaj poezi

Juliana ka thënë se për çdo 17 shkurt në Ditën e Pavarësisë së Kosovës i dërgon dhurata babait të saj.

“Pas 10 dite është pavarësia e Kosovës duhet t’ua urojmë njerëzve që kanë luftuar dhe kontribuar për këtë shtet të bukur që e kemi”.

“Për 17 shkurt babait tim çdo herë i dërgoj lule të verdha dhe të kaltra dhe i shkruaj poezi”, ka thënë Juliana.