10:40 / E Martë, 12 Qershor 2018

Zbulohet karrigeja perfekte për njerëzit që qëndrojnë gjatë në këmbë (Video)

Secili nga ju njeh dikë që ka bën punë e cila e detyron atë të qëndrojë gjatë në këmbë. Por, tani ekziston një karrige e cila do të ua bëj më të lehtë secilit që qëndron gjatë në këmbë në orar të punës.

Noone quhet karrigeja lëvizëse e cila ka një mekanizëm elastik që luan rolin e asistentit gjatë punës.

Atë mund ta përdorni kudo dhe kurdo pasi që është e lehtë e praktike./Indeksonline/

Temat: