15:52 / E Martë, 28 Mars 2023 / AR

Zgjatet afati për aplikim për subvencione

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka marrë vendim për zgjatjen e afatit për aplikim për pagesa direkte/subvencione për kulturat bujqësore për vitin 2023, nga data 30 mars deri me 06 prill 2023 në ora 16:00.

Ministria me këtë rast njofton gjithashtu se procedurat e aplikimit dhe dokumentacioni mbetet i njëjtë.