09:32 / E Enjte, 22 Shkurt 2024 / S Z

Zhduket një grua në Gjakovë

Një burrë nga Gjakova ka raportuar në polici se një femër është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj. Rasti është duke u hetuar.

“Gjakovë, 2102.2024-12:45. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se viktima femer kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj. Rasti është duke u hetuar nga ekipet relevante”, thuhet në njoftim.