10:44 / E Shtunë, 09 Nëntor 2019

Zhduket një person nga Peja

Policia e Kosovës ka njoftuar për një person të zhdukur në qytetin e Pejës.

Në raportin e PK-së theksohet se në rrugën “Gazmend Zajmi” një person është ankuar se vëllai i tij është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e tij.