11:24 / E Diele, 29 Prill 2018 / indeksADMonline

Zonat që patjetër duhet t`i prekni për të arritur kulmin e kënaqësisë seksuale

Shkencëtarët tërheqin vërejtjen që këto katër zona të thella vagjinale erogjene mund të jenë çelësi i arritjes së orgazmës.

Jeni të gatshëm? Merreni shpejt lubrifikantin dhe përgatituni që të hulumtoni dhe të përjetoni kënaqësinë, duke stimuluar vendet për të cilat as që keni ditur që ekzistojnë!

Pika A

Gjejeni: Përcillni anën frontale të vagjinës derisa të arrini pothuajse te cerviksi i saj dhe mu aty do të gjeni pikën A. Kalojeni gishtin mbi këtë pjesë sikur dëshironi që diçka të fshini.

Stimulimi: Pas paralojës, vëni lubrifikant në gisht dhe prekeni pikën A. Shtrëngojeni me gisht atë vend dhe tërhiqeni nga vetja.

Pika O

Gjejeni: Rrotullojeni gishtin nga ana e kundërt e vagjinës dhe shkoni pak më thellë derisa të gjeni një regjion të ngjashëm me sfungjerin në anën e fundit të vagjinës së saj – aty është pika O e saj.

Stimulimi: Kur ta sillni deri te kulmi, provoni sikur të hidhni spirancën dhe tërhiqeni me teknikë njëkohësisht pikën O dhe pikën G.

Cerviksi (qafa e mitrës)

Gjejeni: Me penetrim të thellë mund të prekni me penis cerviksin e saj, përkatësisht grykën e mitrës së saj.

Stimulimi: Rreth ovulacionit, rrotullojeni përreth cerviksit të saj me ndihmën një gishti apo me dy gishta, ndërkaq njëherë kur ta bëni kontaktin e drejtpërdrejtë, butësisht rrëshqitni nëpër këtë regjion, duke krijuar presion të fortë, por edhe të butë, gjithnjë derisa të ndiejë kënaqësinë e thellë, pothuajse kënaqësinë e tërë trupit.

Muskujt e komblikut

Gjejeni: Nuk mund të prekni fundin e muskujve të komblikut drejtpërdrejt, por mund t’i aktivizoni.

Stimulimi: Blini toptha seksi. Lyeni një topth me lubrifikant, futeni brenda saj dhe shikoni se a mund ta mbajë. Shtojeni edhe të dytën kur të jetë e gatshme. Kjo është argëtuese dhe eksituese.