13:52 / E Mërkurë, 10 Janar 2018 / indeksADMonline

Zv/ministrat e MZHR-së zhvillojnë takim me kryetarin e Deçanit dhe Junikut

Ministria e Zhvillimit Rajonal e përfaqësuar nga zëvendës Ministrat Magbule Sadri Shkodra dhe Musa Cena zhvilluan sot takime me kryetarin e Komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj dhe kryetarin e Komunës së Junikut  Agron Kuçi.

Këto takime rezultuan në fuqizimin e mëtutjeshëm të bashkëpunimit në mes të dy niveleve qëndor dhe lokal, me qëllim të zhvillimit të të gjitha rajoneve në Kosovë.