17:21 / E Hënë, 13 Prill 2020

​Apple ofron disa seri televizive falas për karantinë

Kompania Apple ka vendosur të vërë në dispozicion të përdoruesve, pa pagesë, disa përmbajtje audiovizuale që përbëjnë ofertën e saj të programeve me pagesë, Apple TV Plus.

”Këta filma dhe seri TV janë për të shoqëruar njerëzit gjatë karantinës”., theksoi kompania.

Katër seritë televizive në aplikacionin Apple TV, pa pagesë do të jenë “Little America”, “Servant”, “For All Mankind” e “Dickinson”.

Apple nuk është kompania e parë që bën abonime falas. Amazon ka zgjatur periudhën e provës së shërbimit Muzik nga një në tre muaj (si Apple Music), ndërsa Google ofron dy muaj falas në shërbimin e lojërave video Stadia.