07:45 / E Premte, 14 Gusht 2020

​Armend Zemaj raporton për menaxhimin e situatës me COVID-19

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale do të mblidhet sot. Mbledhja e sotme e këtij komisioni do të mbahet lidhur me menaxhimin e situatës me COVID-19.

Në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, do të raportoj ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj.

Mbledhja e komisionit pritet të filloj në ora 10:00.