18:25 / E Martë, 04 Gusht 2020

​Borë në Itali!

Një pjesë e Italisë është befasuar nga fjollat e borës që ranë në gusht.

Duke gjykuar nga pamjet, një borë e dendur filloi të bie mbrëmë në kalimin malor Stelvio, i cili ndodhet në veri të Italisë dhe kufizohet me Zvicrën.

Stelvio ndodhet në një lartësi mbidetare 2757 metra dhe është rreth 500 kilometra larg nga Kroacia.