12:52 / E Martë, 02 Qershor 2020

​“Hiqen vetëm mallrat, që janë në kundërshtim me ligjin”

Ministria e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS), ka njoftuar se ka urdhëruar largimin nga tregu vetëm mallrat, që kur janë importuar kanë qenë në kundërshtim me ligjin dhe vendimet që kanë qenë në fuqi në atë kohë.

Kjo ministri thotë se Inspektorati i Tregut nuk ka ndërmarrë asnjë veprim të palejuar ose në dëm të bizneseve që respektojnë ligjin.

“Ju njoftojmë se, Ministria e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS), ka urdhëruar largimin nga tregu VETEM mallrat që kur janë importuar kanë qenë në kundërshtim me ligjin dhe vendimet që kanë qenë në fuqi në atë kohë. Inspektorati i Tregut nuk ka ndërmarrë asnjë veprim të palejuar ose në dëm të bizneseve që respektojnë ligjin”, thuhet në sqarimin e MEPTINIS-it.

Mos i humb