07:36 / E Martë, 12 Nëntor 2019

​Emrat e serbëve të Klinës që vranë shqiptarët gjatë luftës

Më 12 nëntor të vitit 1999, është gjetur edhe një listë me emra të ushtarëve dhe paramilitarëve serbë, që kanë vrarë e masakruar qindra civilë shqiptarë në komunë të Klinës.

Në mesin e barbarëve figuron edhe një shqipfolës.

Dihet mirëfilli se në komunën e Klinës janë përfshirë më së shumti serbë lokalë në vrasjen e shqiptarëve.

Lista përmban këta emra:

Danë Balaj

Zoran Dobriq

Zharko Stepiq

Vitomir Saviq

Millorad Stepiq

Gollub Stashiq

Dragomir Stashiq

Bado Bogiqeviq

Zaiq Vojo

Dobishleviq Sreta

Dançiq Vojo

Mos i humb