20:34 / E Diele, 20 Shtator 2020

​Gjen trurin e mbështjellë në fletë alumini

Një tru i mbështjellë me një ambalazh alumini u zbulua pasi u la në një plazh nga një artist i tronditur. Jimmy Senda, i cili është një artist lokal në Wisconsin (SHBA) ishte duke bërë një shëtitje në plazh në mëngjes.

Incidenti ndodhi në Samuel Myers Park Beach, në Racine, Wisconsin. Artisti gjeti trurin pasi vuri re një paketë e të cilën e hapi për të zbuluar se çfarë dukej si një tru njerëzor brenda. “Unë nuk e di vërtet se si ta shpjegoj. Çfarë është kjo? “, tha Senda për FOX10 News.

“Kam gjetur paketë katrore, të mbështjellë me letër alumini, dhe rreth saj kishte një shirit gome rozë. U bëra kureshtare, kështu që unë e hapa dhe ao që ishte aty dukej si një lloj gjoks pule. U desh pak që të kuptoj me të vërtetë se çfarë po ndodhte; ishte një tru, “shtoi ai.

Senda më pas thirri policinë dhe ata gjithashtu u përgjigjën në të njëjtën mënyrë. Senda normalisht ecën në plazhet më në veri dhe deklaroi se ka kaluar mjaft kohë që kur ai shkoi në Myers Park. Megjithëse ishte tronditëse për të, ai gjithashtu ishte i kënaqur që e mori paketën dhe nuk u gjet nga fëmijët.

“Ka shumë fëmijë dhe familje që jetojnë këtu, dhe çfarë ndodh nëse një fëmijë do ta kishte gjetur?”, tha Senda.

Policia tha për FOX6 News se truri nuk besohet të jetë i një njeriu. Por autoritetet po presin gjithashtu një konfirmim nga Zyra e Forenzikës të Qarkut Racine.