09:55 / E Diele, 14 Gusht 2022 / MSH

​Hoti: Situata e pasigurisë është kryesisht rezultat i mosveprimeve të Qeverisë

Ish-kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, tash deputet i LDK-së, ka thënë se situata depresive dhe e pasigurisë në Kosovë është kryesisht rezultat i veprimeve dhe mosveprimeve të Qeverisë ndaj zhvillimeve ekonomike e politike në Kosovë dhe rajon.

Hoti ka shkruar në Facebook se një qeverisje e mbarë dhe normale, e motivuar për punë e jo e shtyrë nga populizmat.

“Situata depresive dhe e pasigurisë në Kosovë është kryesisht rezultat i veprimeve/mosveprimeve të Qeverisë ndaj zhvillimeve ekonomike e politike në Kosovë dhe rajon. Një qeverisje e mbarë dhe normale, e motivuar për punë e jo e shtyrë nga populizmat, komunikuese me partnerët social, do t’i kishte evituar problemet me të cilat po përballemi, ose së paku do t’i kishte zbutur pasojat për qytetarët” shkroi Hoti.

No photo description available.