10:10 / E Diele, 14 Gusht 2022 / LB

​MAPL i reagon LDK-së, thotë se me donatorët kanë ndarë 10.5 milionë euro për komunat

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal ka reaguar pasi Lidhja Demokratike e Kosovës, ku ka thënë se kjo ministri dhe donatorët kanë ndarë 10.5 milionë për projekte në komuna.

Sipas MAPL-së, janë nënshkruar 65 marrëveshje me komunat.

“Për të qenë sa më transparent dhe bashkëpunues, procedurat e prokurimit dhe realizimit të këtyre projekteve u janë besuar komunave. Në momentin që projektet realizohen në teren nga Komunat, MAPL kryen pagesat dhe njëkohësisht edhe shpenzimin e buxhetit”, thuhet në reagim.