19:44 / E Mërkurë, 05 Tetor 2022 / LB

​MAPL premton mbështje të projekteve kapitale dhe infrastrukturore në komunat e Kosovës

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi ka vizituar Komunën e Obiliqit, me ç’rast është pritur në takim nga kryetari i Komunës, Xhafer Gashi.

Gjatë këtij takimi kanë diskutuar për mbarëvajtjen e punimeve në projektet komunale të cilat janë financuar nga MAPL, rritjen e mbështetjes ndaj grupeve të margjinalizuara dhe ofrimin e shërbimeve më cilësore për qytetarët.

Sipas një komunikate të MAPL-së, ministri Krasniqi dhe kryetari Gashi, vizituan dy projektet e financuara nga MAPL në fshatin Plemetin, projektin për ndërtimin e trotuarit dhe ndriçimit e fshatit dhe projektin për rehabilitimin e infrastrukturës fizike tek komunitetet Egjiptian, Ashkali dhe Rom.

“MAPL, do të vazhdoj të mbështes projekte kapitale dhe infrastrukturore në komunat e Republikës së Kosovës në mënyrë që të avancohet zhvillimi ekonomik lokal dhe të ofrohen shërbime më cilësore për qytetarët”, thuhet në komunikatë.