12:24 / E Mërkurë, 22 Janar 2020

​PDK-ja mbledh kryesinë e re

Kryesia e re e Partisë Demokratike të Kosovës është mbledhur për herë të parë që nga zgjedhja e saj.

Në këtë mbledhje po diskutohen çështjet e brendshme të partisë dhe aktualiteti politik në vend si dhe qëndrimet e partisë.

Pas mbledhjes, PDK-ja tha se do të deklarohen nëpërmjet një komunikate shtypi.