17:04 / E Mërkurë, 25 Mars 2020

​Politico: Koronavirusi ekspozoi “narcizmin dhe injorancën” e Trump

Jo çdo vend ka udhëheqësin që meriton, por pandemia e koronavirusit tregoi se çfarë në realitet çdo vend ka udhëheqjen e tij, shkruan gazeta Politico, duke analizuar përgjigjet e liderëve botëror për krizën në zhvillim.

Për presidentin e SHBA-së Donald Trump, Politico pohon se ka zvogëluar rrezikun e shëndetit publik të koronavirusit me javë të tëra, më pas fajësoi Kinën, Bashkimin Evropian, demokratët dhe mediat, dhe konkludon se koronavirusi ekspozoi “narcizmin dhe injorancën” e Trump,

Mos i humb