08:57 / E Diele, 02 Gusht 2020

​Të rinjtë në Mitrovicë “harrojnë” virusin, mblidhen për t’u argëtuar

Të rinjtë e Mitrovicës duket që nuk e kanë hallin e pandemisë Covid-19.

Derisa në gjithë Kosovën, numri i të infektuarve dhe të vdekurve po rritet çdo ditë, ata kanë zgjedhur një lokal për tu bashkuar.

Në një video të siguruar, të rinjtë e këtij qyteti shihen së bashku në një lokal duke u argëtuar me Dj.

Sipas këtij lexuesi, ata dje janë mbledhur te liqeni. Ndërsa, policia është parë aty.