15:24 / E Enjte, 22 Shkurt 2018 / indeksADMonline

10 produktet super të suksesshëm që u dizajnuan për përdorim tjetër (Foto)

Ne i “festojmë” të arriturat në fushën e teknologjisë dhe gjithçka që na e ka përmirësuar jetën. Si përdorimi i elektricitetit, pajisjeve mekanike apo cdo gjë tjetër brenda shtëpisë.

Por besoni apo jo, disa prej tyre janë dizajnuar për të qenë diçka tjetër. Më poshtë gjeni disa nga fotografitë që ua ilustrojnë se si përdorimi i tyre ka ndryshuar, ku me të njëjtin emër ka dal diçka krejtësisht tjetër.

Shiriti i filmit 

Kodex

Çamçakëz

Kleenex

Listerinë

Brandy

Coca-Cola

Luaj-Doh

Luaj-Doh

Hapësja e shisheve

WD-40 Spray