19:35 / E Mërkurë, 13 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

Kjo është arsyeja përse nuk duhet të përtypni kurrë çamçakëz para se të bëni seks

Sigurisht që të gjithë dëshirojnë të kenë një frymëmarrje të freskët përpara se të kryejnë marrëdhënie intime, por duke qene se jo gjithmonë e kemi me vete furçën dhe pastën e dhëmbëve shpesh zgjdhni të përdorni çamçakëz.

Në fakt ky është një gabim i madh të cilin është mirë të mos e bëni më pasi mund të ”shkatërrojë” seksin. Së pari, kur përtypim çamçakëz ethithim më shumë ajër dhe ky veprim fryn barkun.

Në fakt gjate përtypjes se çamçakëzit, stomaku mendon se shume shpejt do i shkoje ushqim dhe çliron enzima tretëse. Ndërkohë qe ne çamçakëzin e mbajmë vetëm ne goje dhe kjo shkakton gazra.

E ne fakt kush ka dëshirë te lëshojë “gazra” te vogla gjate seksit? Sigurisht qe askush. Nga ana tjetër çamçakëzët kane një arome menteje te forte dhe kjo e fundit frenon testosteronin dhe pengon ndjesinë e kënaqësisë. Me pak fjale çamçakëzi nuk është aspak i mire, te paktën para seksit.