07:28 / E Hënë, 14 Maj 2018

10 stile flokësh të cilët duhet t’i provoni (Foto)

Bisht me tallaze, flokë nyjë të lëmuar me gërsheta, apo flokët e çrregullta, gjatësi deri në supe?

Këtë sezon na arrin numër i madh frizurash të pazakonshme të cilat do të freskojnë dukjen tonë por edhe dukjen e tërësishme.

Damat e njohura adhurojnë të parat të provojnë trendët më të rinj të frizurave, andaj shpesh kur u mungojnë inspirimet ne ua hedhim një vështrim dukjeve të fundit të tyre.

Përveç që janë të pazakonshme, këto frizura janë shumë praktike dhe jemi të sigurt që do të gjeni njërën e cila do t’ju përshtatet.

Në vazhdim shikoni 10 frizura të reja të cilat duhet patjetër t’i provoni këtë sezon…