08:08 / E Enjte, 09 Korrik 2020

Mënyra e vendosjes së korrektorit ka ndryshuar periudhë pas periudhe. Në fillim vendosej në formë harku në zonën poshtë syve, më pas kjo mënyrë rezultoi e gabuar dhe u tha se vendosja duhet bërë në formë trekëndëshi.

Tani, korrektori përdoret edhe në zonën poshtë dhe lart vetullës, për t’u dhënë syve më shumë shkëlqim dhe për t’i bërë të duken më të hapur, më të relaksuar.

Së fundmi, po flitet për dy mënyra të reja të aplikimit të korrektorit për t’i dhënë fytyrës një efekt tërheqjeje.

Mënyra e parë: Aplikimi i korrektorit në pjesën fundore të syve, buzës dhe në hundë. Rezultati është pak a shumë kështu:

Tani, korrektori përdoret edhe në zonën poshtë dhe lart vetullës, për t’u dhënë syve më shumë shkëlqim dhe për t’i bërë të duken më të hapur, më të relaksuar.

Së fundmi, po flitet për dy mënyra të reja të aplikimit të korrektorit për t’i dhënë fytyrës një efekt tërheqjeje.

Mënyra e dytë: Krijimi i një trekëndëshi të madh nga zona e vetullave deri në pjesën e lartme të buzës dhe mbushja e këtij trekëndëshi me korrektor. 

Mos i humb