14:34 / E Premte, 07 Shtator 2018

11 rregulla të grimit që çdo vajzë duhet t’i dijë

Artistët e grimit gjithmonë kanë truket deri në mëngët e tyre që përdorin për të krijuar një fytyrë të përkryer.

Ndonjëherë, truket e tilla ndihmojnë artistët të kursejnë shumë kohë dhe para. Jemi të sigurt se do të gjeni forma të dobishme, transmeton Indeksonline.

 1. Lani sfungjerin tuaj para se të vendosni ndonjë produkt mbi to

 1. Mos e mbani kozmetikën tuaj në banjo

 1. Bëni vetullat tuaj të duken më të natyrshme

 1. Fshehni pak rrudhat

 1. Përdorni  paleta

 1. Çdo hije me skuqje duhet të jetë aty ku i takon

 1. Zgjidhni ngjyrën e kozmetikës suaj me kujdes

 1. Mos harroni t’i hijëzoni  qepallat

 1. Hiqni përbërjen pa shpenzuar para shtesë

 1. Ndërroni ngjyrën e fshehësit tuaj

 1. Vendosni korrektorin në mënyrë korrekte

Mos i humb