07:16 / E Premte, 03 Korrik 2020

12 kafshë aq të rralla, sa që është privilegj t’i shohësh në botën e egër

Njerëzit kanë qenë gjithmonë të magjepsur nga kafshët, por planeti ynë nuk pushon duke na habitur. Ka plot kafshë për të cilat as nuk kemi dëgjuar ndonjëherë dhe ndoshta nuk do t’i shikojmë kurrë gjatë jetës.

Madje edhe kafshë që mendojmë se i njohim, na japin shpesh surpriza me forma apo ngjyra të pazakonta.

Një listë e kafshëve më të rralla është hartuar në galerinë e mëposhtme nga Bright Side, ku në fund spikat hardhuca e pazakontë, që duket sikur ka dalë nga tregimet e përrallave.

Mos i humb