08:15 / E Shtunë, 14 Korrik 2018

13 arsye për të bërë seks me gruan çdo natë

Kur jeta na vë para shumë impenjimeve, gjëja e para që ndjen është jeta seksuale. Çiftet janë shumë të lodhura, shumë të stresuara, tepër të çoroditura. Domethënë nuk janë kurrë në humorin e duhur.

Huffington Post ka pyetur lexuesit e martuar që bëjnë seks çdo natë në çfarë mënyre kjo ka përmirësuar jetën dhe marrëdhënien e tyre.

1. Do të arrini të rindërtoni kohën e lirë ashtu siç ju duhet

2. Përkushtimi ndaj njeri-tjetrit do të rritet edhe jashtë krevatit.

3. E bërë siç duhet, mund të jetë edhe një stërvitje e vërtetë

4. Të çon në një nivel tjetër, të paktën për pak kohë.

5. Do të rrisë besimin.

6. Është një mënyrë për të hyrë në lidhje pa folur

7. Sherret zvogëlohen.

8. Të shtyn të jesh më krijues.

9. Programohet më lehtësisht një natë jashtë.

10. Një fjalë e vetme: Orgazmë.

11. Përmison vetëvlerësimin.

12. Përmirëson Humorin

13. Bëjeni… dhe nuk do të keni asnjë problem.

Temat: