23:53 / E Martë, 24 Prill 2018 / indeksADMonline

13 kamionA� bA�hen bashkA� qA� t’a parandalojnA� njA� vetA�vrasje

TA� martA�n nA� mA�ngjes, trembA�dhjetA� shoferA� kamionA�sh bashkA�punuan me policinA� e shtetit tA� Michiganit, pA�r tA� formuar njA� vijA� nA�n njA� mbikalim tA� zonA�s sA� Detroit, pA�r tA� parandaluar njA� njeri nga vetA�vrasja.

Ai po mendonte tA� kA�rcente nga mbikalimi pA�r t’i dhA�nA� fund jetA�s sA� tij, por policia shpejt u mobilizua, duke detyruar trafikun tA� mos qarkullonte, pA�rvec kamionA�ve tA� cilA�t u treguan tA� gatshA�m qA� tA� ndihmojnA�.

Sipas Toger Shaw, njA� oficer i informacionit publik me PolicinA� e Shtetit tA� Michiganit, kjo A�shtA� nA� tA� vA�rtetA� njA� procedurA� standarde. “Kjo A�shtA� diA�ka qA� kemi bA�rA� pA�r shumA� vite, por nuk A�shtA� publikuar asnjA�herA�” , tha ai.

Shaw thotA� se policia ishte nA� gjendje tA� fliste me zotA�rin nA� mbikalim dhe pasi diskutoi me familjen e tij se A�farA� po e mA�rziste – oficerA�t ishin nA� gjendje ta bindnin qA� tA� mos hidhej.

Ai u transportua nga organet e zbatimit tA� ligjit nA� njA� spital lokal, ku ai po merr ndihmA�, tha Shaw. /IndeksOnline/