07:55 / E Enjte, 16 Janar 2020

13 vjeçari që iu tregon si duhet bërë make up

Rrjetet sociale çdo herë e më shumë po marrin hov tekt ë rinjtë.

Madje, përmes këtyre faqeve iu mund të mësoni shumë gjëra.

Derisa provoni në shtëpitë tuaja me orë të tëra se si të bëni make up, tani është fare e thjeshtë, mjafton të kërkoni dhe të klikoni.

Sot, leksione për grim japin edhe djemtë. Është ky 13 vjeçar i cili tregon në mënyrë fantastike se si të bëni make up dhe të shkëlqeni./Indeksonline