19:33 / E Shtunë, 10 Mars 2018

17 vjeçari: Babai ka kryer seks me gruan e huaj, mami është shkatërruar

Mamaja ime e zuri babanë tim duke pasur marrëdhënie seksuale me një grua të huaj.

Këtë e kam kuptuar sepse e pashë atë duke qarë për këtë, shkruan The Sun, transmeton Indeksonline.

Babi ka rrezikuar shkatërrimin e martesës. Unë jam një djalë 17-vjeçar dhe një fëmijë i vetëm. Unë kam qenë gjithmonë shumë pranë mamasë.

Ajo u shkatërrua. Ajo tha se pranoi takimin e kësaj gruaje në internet dhe tani kishte premtuar të fshinte çdo lloj kontakti të tij.

Por kohët e fundit kam kontrolluar historinë e tij në internet dhe është e mbushur me faqet me gra joshëse dhe faqe erotike.

Unë e thirra atë në atë dhe ai ndryshoi fjalëkalimin e tij kështu që unë nuk kisha qasje në laptopë e tij.

E urrej duke e mbajtur këtë sekret por unë jam i shqetësuar se si do të ndikonte të nëna ime nëse ajo e kupton.

DEIDRE thotë: Bisedoni përsëri me babain tuaj dhe tregoni se si kjo ju shqetëson, duke mbyllur laptopin e tij nuk ju ndalon të ndiheni të shqetësuar për atë se si do të ndikojë nëna dhe jeta juaj familjare.

Tregoni atij se nëse ai nuk mund të ndalet, ai në mënyrë të qartë ka një varësi pornografi dhe ka nevojë për ndihmë.