07:45 / E Mërkurë, 09 Maj 2018

19 vjet nga rënia e dëshmorëve Ilir Konushevci dhe Hazir Mala

Në 19 vjetorin e rënies, sot në Tiranë mbahet akademi përkujtimore kushtuar dëshmorëve të kombit gjeneral major Ilir Konushevci dhe doktor Hazir Mala.

Në akademi merr pjesë edhe kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, nën përkujdesjen e të cilit mbahet ky aktivitet përkujtimor.

Akademia mbahet në Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë.