16:22 / E Mërkurë, 13 Qershor 2018

20 minuta ushtrime, pa pajisje nga palestra (Video)

20 minuta ushtrime për trupin tuaj do të thotë shumë!

Mjafton që t`i kryeni ushtrimet e duhura dhe do të vëreni ndryshimin në pak javë, shkruan Indeksonline.

Ato mund të bëhen pa pajisje dhe në shtëpi./Indeksonline/