09:57 / E Martë, 09 Nëntor 2021 / FG

3 modelet më në modë për palltot/xhaketat e këtij dimri

Pavarësisht kapriçove të kohës, nuk shpëtojmë nga i ftohti i dhjetorit prandaj me siguri keni filluar të mendoni për pallton e re. Siç mund ta keni dëgjuar, gjatë dimrit nuk ka rëndësi çfarë vishni brenda palltos/xhaketës, nëse këto të fundit janë mjaftueshëm interesante. 

Nëse keni 100 modele në mendje, por nuk zgjidhni dot cilën, na lini t’ju orientojmë. Ka 3 trende kryesore të palltove/xhaketave që do të doni t’i shihni brenda dollapit tuaj për shumë gjatë.

1. Palltot e qepura vetë

3 modelet më në modë për palltot/xhaketat e këtij dimri

Mund të jetë oversized, me lidhje ose jo, një pallto e bërë sipas dëshirës suaj do të rezistojë gjatë. Shanset janë që të duket shumë herë më e shtrenjtë nga ç’ka kushtuar vërtetë.

3 modelet më në modë për palltot/xhaketat e këtij dimri

2. Xhupi i gjatë i fryrë

I ngrohtë, i gjatë dhe stil! 

3 modelet më në modë për palltot/xhaketat e këtij dimri

Perfekt për përditshmëri dhe në ditët kur s’do të veshësh asgjë tjetër veç tutave.

3 modelet më në modë për palltot/xhaketat e këtij dimri

3. Xhaketat e trasha

3 modelet më në modë për palltot/xhaketat e këtij dimri

Prerje, ngjyra, modele të ndryshme, por gjithmonë ideale sa herë doni të dukeni ndryshe.

3 modelet më në modë për palltot/xhaketat e këtij dimri