14:37 / E Mërkurë, 18 Tetor 2023 / MSH

35% e shumës të paguhet në fund – zbuloni ofertën e re nga Auto Mita dhe BKT

Auto Mita, në bashkëpunim me Bankën Kombëtare Tregtare (BKT), është duke e vazhduar ofertën inovative financiare për blerjen e veturës tuaj të re. Kjo ofertë u mundëson të bleni veturën tuaj të re nga markat Renault, Nissan dhe Dacia duke paguar një normë kredie 35% më të ulët për një afat 6-vjeçar. 

Një ofertë financiare si kjo s’bën të ju ikë – kjo sepse ju keni opsionin të paguani 35% të shumës së makinës në fund të këstit pas 6 vitesh, çka ndikon në uljen e këstit të kredisë dhe e bënë të përshtatshme për buxhetin tuaj. 

Norma nominale e interesit për këtë ofertë është 5.99%, dhe norma efektive e interesit është 6.34%. Kësti llogaritet me 20% të shumës së pjesëmarrjes së klientit dhe 35% të pagesës përfundimtare pas 6 vitesh.   

Kjo ofertë financiare nga Auto Mita dhe BKT është një mundësi e jashtëzakonshme për ata që janë në kërkim të një veture të re.  

Oferta përfshinë një sërë avantazhesh si: 

-Pagesa të ulëta mujore  

-Opsion për të lënë deri në 35% të shumës së makinës në fund të këstit pas 6 viteve. 

-Normat konkurruese të interesit  

-Kushtet fleksibile të financimit  

– Sigurimi Kasko 1 vit gratis!  

Mos e le mundësinë me të ikë – blej veturën tënde të re në Auto Mita! 

Për më shumë informacione kontaktoni në: 

Facebook: Auto Mita 

Nr.tel: 045 500 588 

E-mail: info@automita.com