12:57 / E Martë, 12 Shkurt 2019

4 vjeçarja bie nga çatia, shpëton mrekullisht pasi bluza i kapet në shkronjën e emrit të spitalit

Një vajzë katër vjeçare ka shpëtuar fatmirësisht pasi veshjet e saja ishin kapur në një pjesë të ndërtesës, nga kishte rënë ajo.

Foshnja u tërhoq me siguri pasi veshja e saj e lirshme u kap në shkonjën e parë që tregon emrin e spitalit në Tajlandë.

Ajo shoqëroi babain e saj për trajtimin e tij, por u larguar nga reparti duke dalë jashtë në catinë e ndërtesës shtatë katëshe.

Aty lartë ajo kishte parë një hardhucë dhe kishte filluar ta ndiqte, me c’rast edhe ka ndodhur incidenti.

Për fat të mirë, bluza e saj kapet në shkronjën e spitalit dhe kështu vrapojnë për ta shpëtuar, duke ia arritur me sukses./Indeksonline/