13:52 / E Martë, 04 Prill 2023 / AR

4 xhaketat që do të të duhen me patjetër këtë pranverë

Trendet e reja të xhaketave këtë pranvere janë kaq cool, sa do mendosh qindra mënyra kombinimi.

Ne të tregojmë 4 xhaketat që ti duhet t’i kesh patjetër në dollap, ndërsa se si do t’i veshësh, zgjidhe vetë.

Bomber4 xhaketat që do të të duhen me patjetër këtë

Mendova se ikën nga moda? He he, nuk ndodh.

Xhaketat cropped4 xhaketat që do të të duhen me patjetër këtë

Xhinse apo tjetër material, nuk ka rëndësi, këto xhaketa do të vijojnë të bëjnë namin.

Xhaketat e motoristëve4 xhaketat që do të të duhen me patjetër këtë

Shkojnë me gjithçka, dukesh yll! Ç’kërkon më tepër?

Xhaketa xhins, por e gjatë4 xhaketat që do të të duhen me patjetër këtë

Esenciale dhe sigurisht, must have, kjo xhaketë do të të shpëtojë në ato darkat kur bën pak freskët.