18:35 / E Mërkurë, 22 Nëntor 2017 / indeksADMonline

5 modelet e flokëve që u shkojnë femrave me fytyrë të gjatë

Flokët janë ato që definojnë fytyrën dhe thonë që një prerje e bukur është gjysma e bukurisë. Duhet njohur mirë fizionomia e fytyrës për të kuptuar se çfarë modeli ju shkon, por nëse parukierja nuk jua ka thënë një gjë të tillë, mund ta mësoni përmes fotogalerisë së mëposhtme. Living do t’ju tregojë sot prerjet ideale për fytyrat e gjata.

Bishti anash e pret vizualisht përgjysmë fytyrën në mënyrë diagonal duke i dhënë një rrumbullakësi.

flokerte
Flokët e kapura bisht me pak volum është gjithashtu një model që u shkon femrave me fytyrë të zgjatur.
Flokët e krehura drejt të ndara me vijë në mes krijojnë iluzionin e një fytyrë më pak të shkurtër.
Kaçurrelat voluminoze krijojnë idenë e një fytyre më të plotë duke na dhënë iluzionin e një fytyre ovale pasi flokët e derdhura mbi shpatulla mbushin “boshllëkun”nëse e keni mjekrën e stërgjatur.
Baluket anash gjithashtu duket se kanë aftësinë të krijojnë iluzionin e një fytyre më katrore.

aererg